Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Premie PAWW voor 2020 bekend

Volgend jaar dragen deelnemers aan de PAWW-regeling 0,4% bij aan de regeling. Dit is 0,1% meer dan dit jaar. De stichting baseert haar besluit op een uitgebreide analyse van de ontwikkelingen van de in- en uitstroom van deelnemers. Hieruit bleek dat het bijdragepad moet worden gevolgd om de lopende en toekomstige bestedingsdoelen van de stichting te realiseren. Daarnaast handhaaft de stichting haar verwachtingen voor het bijdragepad tot en met 2022:

Werkgevers informeren hun werknemers over de aangepaste premie. De salarissoftwarebedrijven verwerken de premie in hun systemen. Als deze goed zijn ingericht, kunnen zij de aangifte over januari 2020 baseren op het nieuwe bijdragepercentage. Mocht dat niet lukken, dan zijn correcties achteraf uiteraard nog mogelijk. Stichting PAWW voert controles uit op de aangiften en wijst werkgevers eventueel op de noodzaak van correcties.

Lees voor meer informatie het volledige bestuursbericht

Voor meer informatie:

Stichting PAWW
www.spaww.nl 

 

Publicatiedatum: