Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

José Carretero sluit aan bij 'internationaliserend' Stolze

Binnen de Stolze Group vindt op dit moment een internationalisering plaats, waar het inzoomen op een aantal markten verder geoptimaliseerd mag worden. Dit zal onder andere gerealiseerd worden door middel van het versterken van de verkoopafdeling.

José Carretero is er één van: "Ik voel mij vereerd om bij dit team aan te mogen sluiten en mijn collega’s van Stolze in Nederland maar ook in het buitenland te ondersteunen. Mijn focus zal liggen op zowel het onderhouden c.q. ondersteunen van het bestaande netwerk van agenten en partners, als ook binnen de EMEA (Europe, Middle East & Africa) en APAC (Asia-Pacific) op zoek te gaan naar nieuwe agenten en partners voor landen waar we als Stolze nog niet of nauwelijks aanwezig zijn.

Naast het vergroten van de naamsbekendheid van Stolze bij eindklanten in nieuwe gebieden, is het zorgen voor meer klantbinding wereldwijd een belangrijk speerpunt. Deze uitdagingen ga ik graag samen met Stolze aan.”

Rugbyparallellen 
José Carretero is 49 jaar en sinds 1 november internationaal accountmanager bij Stolze Agro International. Hij woont in Hoek van Holland en heeft twee zoons waarmee hij de passie voor rugby deelt. Die sport heeft grote invloed op zijn doen en laten, zijn uitspraken en handelen.

José: "Belangrijk zijn de waarden die bij de sport en dus ook bij mij horen: kameraadschap, discipline en respect, zowel op het veld als daarbuiten in het dagelijks leven. Deze waarden gelden ook al 50 jaar binnen Stolze en kenmerken de identiteit van Stolze. Een bedrijf waar wij met z’n allen trots op mogen zijn.”

Tuinbouw Nederland als pijler Nederlandse economie
José: "Van origine ben ik Spaans en heb ik een enorme passie voor, affiniteit met en inzicht in de commerciële technische oplossingen, die in Tuinbouw Nederland maar ook wereldwijd, worden toegepast. Een industrie die de wereldbevolking in 2050 mag voorzien van gezond en veilig eten met alle uitdagingen van dien."

"Wij mogen ook benadrukken dat de zogenoemde “Greenport Holland” met de daaraan gerelateerde bedrijven één van de pijlers is van de Nederlandse economie, samen met bijvoorbeeld de Rotterdamse haven en Schiphol. De exportwaarde van de sector is 15,6 miljard euro (5% van totale export van Nederland).”

Voor meer informatie:
Stolze
[email protected]
www.stolze.nl

José Carretero
+31 682 805 182
[email protected]