Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
HortiMaX Introduceert Synopta 3

Verbeterde aansluiting Synopta 3 op Office

Voor HortiMaX gaat 2012 in als het jaar van de vernieuwing. Tijdens de Horti Fair introduceerden wij onze Innovation Award de HortiMaX CX500, dé nieuwe standaard op gebied van adaptive greenhouse technologie. En wij vernieuwden de Aqua CX300, VitaLite, arbeid- en oogstregistratie. Nu is het de beurt aan Synopta. Versie 3.1 staat gereed om gereleased te worden. Met een grote hoeveelheid aan nieuwe functionaliteit maken wij met Synopta 3.1 een innovatieve start in 2013! En nog meer vernieuwingen staan al te wachten.

Meer gebruikersgemak door betere interface

Al jaren is Synopta de onbetwiste marktleider als het gaat om eenvoud, overzichtelijkheid, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Deze positie willen we verder uitbouwen. Synopta 3.1 is voor u nog eenvoudiger en overzichtelijker gemaakt. Het grotere bedieningsgemak leidt tot nog sneller werken. Wij zochten met de nieuwe versie van Synopta aansluiting met Office-applicaties. Synopta 3.1 is naast de herkenbare en de betere interface is, nog intuïtiever voor medewerkers. Met de moderne uitstraling is Synopta 3.1 klaar voor de toekomst en voor de nieuwe windows-versies (Windows RT is nog uitgesloten).

Gebruikersrechten

Gegeven de schaalvergroting in de tuinbouw zijn de gebruikersrechten binnen Synopta flink onder handen genomen. SynGroup, het onderdeel dat gebruikersbeheer regelt, is sterk uitgebreid. In het verleden was het al mogelijk om met één procescomputer meerdere bedrijven te regelen, maar konden de autorisaties niet per bedrijf geregeld worden. Dat is vanaf Synopta 3.1 verleden tijd. Functies kunnen nu allemaal afgeschermd worden: per bedrijf, per regeling, per overzicht en per categorie. Bij de rechten wordt onderscheid gemaakt in lees- en/of schrijfrechten of geen rechten. Door de wijzigingen in de gebruikersrechten wordt Synopta eenvoudiger te gebruiken en neemt de bedrijfszekerheid toe. Synopta gebruikers kunnen zo niet onbedoeld instellingen wijzigen! 

Bedieningsniveaus

Synopta 3.1 introduceert ‘bedieningsniveaus’. Filters zorgen ervoor dat voor bepaalde gebruikers zoals basis-, gevorderde-, experts- of servicegebruikers dat bepaalde functies worden verborgen. Het wordt daarmee nog eenvoudiger en makkelijker om te bedienen. Met als resultaat dat nieuwe Synopta gebruikers snel wegwijs raken.

Slimme tabellen en grafieken

Veel van onze klanten maakten in Synopta een aparte grafiek per afdeling, verwarmingsnet of een watergiftgroep. In versie 3.1 is dat niet meer nodig. Door de toepassing van betere intelligentie volstaat nu één grafiek voor het uitlezen van allerlei variabelen die aan een categorie gekoppeld zijn. Ook hier is veel effort gestoken in vereenvoudiging en gemak. De grafiek of tabel bepaalt zelf welke variabelen van toepassing zijn wanneer een categorie wordt geselecteerd. 

Synopta Lite

Speciaal voor de HortiMaX CX500 is een Lite versie ontwikkeld die geïnstalleerd wordt op de IPC. Er is hierdoor geen server nodig wat een aanzienlijke financiële besparing met zich meebrengt. Het Synopta Lite programma is gebaseerd op Synopta 3 en wordt gratis meegeleverd met iedere CX500.

Meer informatie?

Middels dit bericht gaven wij een korte uiteenzetting van de belangrijkste wijzigingen. Wilt u meer informatie over deze software-upgrade van Synopta en de nieuwe mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Klanten worden binnenkort door ons benaderd voor de installatie van deze upgrade.

Meer informatie
Informatie over HortiMaX
Informatie over HortiMaX SynoptaPublicatiedatum: