Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Food Huggers: drie nieuwe items

"Deze kleurstelling spreekt weer een andere doelgroep aan"

Tholen - Het assortiment van Food Huggers is met drie nieuwe items uitgebreid. Eco warehouse is nu ongeveer een jaar EU-distributeur voor Food Huggers en in goed overleg is gekeken naar welke nieuwe producten behoefte was, zo geeft Ellen Visser aan. "Het is een ontzettend fijne samenwerking. We hebben samen bekeken wat we met het assortiment konden doen om het de winkelier nog makkelijker te maken. Het is super om op deze manier met de merkeigenaar te kunnen communiceren. Dankzij deze aanpassingen hebben de winkeliers ook meteen wat items van Food Huggers ter beschikking die wat lager in aankoopprijs zijn."

Food Huggers kunnen gebruikt worden voor het vers houden van aangesneden groenten en fruit. Ze dienen dus ter vervanging van bijvoorbeeld plastic of aluminiumfolie. Hierdoor blijven producten langer vers. Eén van de nieuwe items is de set van 3 Soft Greens. "Deze Food Huggers hebben wat zachtere groene kleuren. Deze set valt vanwege de zachtere tinten goed op in het schap met zero waste-producten. We zien dat deze kleurstelling weer een wat andere doelgroep aanspreekt. Dat merken we ook bij de set van 5: de Fresh Greens verkoopt het beste in winkels met keukenaccessoires, terwijl de Autumn Harvest juist harder loopt in de bio-winkels."

Er is ook een set van twee bij gekomen. "Dit verlaagt de drempel voor de consument om de Food Huggers eens uit te proberen. De reacties van de winkeliers hierop zijn erg positief. Ook doet deze set het opvallend goed in kerstpakketten."

De derde nieuwkomer is niet helemaal nieuw, erkent Ellen. "We hebben er voor gekozen om nu ook een Single Avocado Hugger aan te bieden. We hadden al een set met twee Avocado Huggers met een grote en een kleine variant. De grote gebruiken we in de Noordelijke Europese landen echter niet veel, aangezien we hier niet zoveel grote avocado's hebben. Daarom is de kleine Avocado Hugger nu ook apart verkrijgbaar."

Voor meer informatie:

Ellen Visser
Eco warehouse
Zwolleweg 23
3771 NR Barneveld
0342 480000
06 22744757
[email protected]  
www.ecowarehouse.nl