Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitbreiding van de ‘Rungis Road Express’

Gebr. Opstal Transporten breidt uit met nieuwe lijndienst

Het transportbedrijf Gebr. Opstal Transporten uit Bleiswijk heeft bekendgemaakt dat ze haar diensten verder uitbreidt. Het bedrijf voegt aan haar ‘Rungis Road Express’ een nieuwe lijndienst M.I.N. Corbas-Lyon op A-B basis toe. Deze lijndienst zal vanaf 1 december 2019 starten en dat betekent dat Gebr. Opstal Transporten iedere maandag t/m vrijdag zal gaan leveren op de markt van Corbas-Lyon. Hierdoor kan het bedrijf vanaf 1 december ook bestemmingen in de omliggende gebieden doen.

“Na diverse vragen uit de markt werd het tijd voor deze stap”, vertelt John Opstal van Gebr. Opstal Transporten. “Met onze ‘Rungis Road Express’  verzorgden we al Groupage transport naar Rungis en Noord-Frankrijk. De nieuwe uitbreiding zorgt ervoor dat we ons als bedrijf sterk kunnen maken richting de toekomst en dat we klanten verder kunnen ontzorgen met groupage transport naar Frankrijk.”

“Het product van A naar B vervoeren, is ons vak en dat doen we dan ook met veel passie. We gaan hierin graag nog een stukje verder, want we geloven dat als je het beste wil voor je klanten, er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan”, aldus John.

Voor meer informatie:
John Opstal
Gebr. Opstal Transporten
Klappolder 121
2665 LP Bleiswijk
T: +31 (0)10 333 0228 of +31 (0)6 14 68 05 22
E: [email protected]
www.gebr-opstaltransporten.nl
www.rungisroadexpress.com 

 

 

Publicatiedatum: