Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Reduceer de beurzen van drie naar twee dagen"

Francesco Cera, directeur van de groothandelsmarkt van Padua, Maap, komt na afloop van de beurs Fruit Attraction met een voorstel. "Beperk beurzen tot twee dagen, want de derde dag, die is toch vaak het minst bezocht." Een opvallende uitspraak, daar bezoekers vaak niet verder komen dan gal spuwen en niet vaak met concrete voorstellen komen. 

Francesco Cera

"Ik richt me op de drie belangrijkste beurzen waaraan we deelnemen, namelijk Fruit Logistica in Berlijn, Fruit Attraction in Madrid en Macfrut in Rimini. De derde dag is het minst bezocht. Vaak zijn veel bezoekers al naar huis, dus ik stel voor om de evenementen terug te brengen tot twee dagen. Ik geloof dat bedrijven dit zouden waarderen omdat dit de kosten zou verlagen en het personeel kan sneller weer aan het werk gaan zonder tijd te verspillen", zegt Francesco Cera.

"En zelfs al zouden de kosten van het huren van de ruimte onveranderd blijven in vergelijking met een dag minder, zou het nog steeds een besparing zijn wat betreft personeel."

Een aantal jaren geleden werd er door de beurs in Madrid geanticipeerd op de start van de beurs op dinsdag, maar dit leidde niet tot de verwachte resultaten wat betreft een grotere continuïteit in de bezoekersstroom.

Publicatiedatum: