Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grond aangekocht van buurman Kwekerij Nieuw Honsel

Paprikakwekerij Overgaag koopt 5 hectare grond in het Westland

Paprikakwekerij Overgaag heeft, nadat in 2016 een bestaande kwekerij aan de Nieuweweg in Honselersdijk werd aangekocht en omgebouwd voor de teelt van paprika’s, 5 hectare grond aangekocht van (buurman) Kwekerij Nieuw Honsel.

De huidige opstallen worden begin 2020 gesloopt, waarna Overgaag hier zal beginnen met de bouw van ruim 4 hectare kas. Ook komt er een warmte aansluiting op Trias Westland.De locatie aan de Nieuweweg wordt hierdoor uitgebreid tot 12,5 hectare. Hiermee groeit Overgaag verder door naar totaal 28 hectare glas, verdeeld over 3 locaties in het Westland.

De groei is gericht op de toegenomen marktvraag vanuit Harvest House en het optimaliseren van de locatie aan de Nieuweweg in Honselersdijk.

Kwekerij Overgaag is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de teelt van rode paprika’s. Sinds 2019 bestaat de directie uit Wouter, Gerrie en John Overgaag. Yeald uit Naaldwijk heeft het hele traject begeleid namens Kwekerij Overgaag.

Voor meer informatie:
Kwekerij Overgaag
John Overgaag
[email protected]
www.kwekerijovergaag.nl

 

Yeald
Arthur Vijverberg
www.yeald.nl 

Publicatiedatum: