Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gideon de Jager en Casper van der Heijden karten het best

Vanwege het 12,5-jarig bestaan van Havecon eerder dit jaar gingen de heren kassenbouwers op uitnodiging van Codema Systems Group uit buurdorp Bergschenhoek een paar rondjes karten. 

Het duurt altijd even om met een grote groep de meeste koppen bij elkaar te krijgen, maar afgelopen vrijdag was het dan zover bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk.

Na de ontvangst met een hapje en drankje was het tijd voor het echte werk en werden de race-overalls aangetrokken, de helmen opgezet en werd de teamindeling bekend gemaakt en toen kon het gas erop.

Was het in de eerste ronde nog een beetje aftasten welke snelheden op welk traject gehaald konden worden, vanaf ronde twee veranderden nagenoeg iedere karter in een racemonster die elkaar geen centimeter ruimte gunden op de baan.

Dat leidde met enige regelmaat tot korte, venijnige tikjes, waardoor menigeen achterstevoren kwam te staan. Ook werden bochten weleens iets onderschat, waardoor de bandenstapels langs de baan het meer dan eens moesten ontgelden.


De nummers 2 en 3 schudden elkaar de hand

De rondetijden werden sneller en de strijd feller, maar er konden uiteindelijk maar drie teams het erepodium betreden. De bronzen plek ging naar Carlo van den Bulk van Havecon en organisator Jelmer Huizing van Codema, het zilver naar Marcel Kroezen en Dean Starink (beiden Havecon) , maar de absolute winnaars waren Codema Directeur Gideon de Jager en Havecon's Casper van der Heijden. Die laatste was zo blij met zijn prijs, dat deze naast hem mocht slapen die nacht...

Bron: Havecon

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw 
[email protected]
www.havecon.com 

Codema Systems Group
www.codema.nl
[email protected]

Publicatiedatum: