Na meer dan een half jaar verbouwen was het pand van Banken Polska in Niepruszewo eindelijk af. Dat moest deze maand dan ook goed gevierd worden. Toen het pand in 2004 gebouwd werd, was de verwachting niet dat het bedrijf zo zou groeien. Op dit moment vormt de Poolse tak van Banken Champignons 25% van de omzet van Banken Champignons Group met een jaarlijkse groei van meer dan 10%. Hierdoor werd het pand al snel te klein. Dit is dan ook de reden dat het distributiecentrum na de verbouwing is verdubbeld in omvang. In totaal beschikt het distributiecentrum nu over meer dan 6000 vierkante meter en 13 laaddocks.


De familie Banken was ook aanwezig

Naast de heropening van het DC had het bedrijf nog meer reden voor een feest. Banken Polska bestaat namelijk 17 jaar en daarnaast draait de kwekerij van Banken in Tarnowa al 10 jaar mee. De derde reden voor een feest waren de 18 medewerkers die een koperen jubileum vierden.


Banken Polska vierde een traditioneel Pools feest

Op het feest van 5 oktober, tijdens de opening van het nieuwe pand, waren alle medewerkers en hun partners van Banken Polska en champignonkwekerij Tarnowa Champ aanwezig. Naast de toeleveranciers was natuurlijk ook de familie Banken aanwezig: Henk, Jurgen en Rob met hun partners. In totaal waren er meer dan 200 genodigden die een rondleiding kregen door het distributiecentrum, waarbij uitleg werd gegeven over de bedrijfsprocessen. Het was een traditioneel Pools feest met Poolse gerechten en dansmuziek.


Het nieuwe pand

Voor meer informatie:
Banken Champignons
T: 024-3667453 
https://www.bankenchampignons.com/nl/