Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Holland Receptie PMA 2019: Thumbs up for the Netherlands

Tholen – Na dag één van de PMA Fresh Summit in Anaheim, Californië was het vrijdagavond 19 oktober tijd voor een inmiddels traditionele Nederlandstalige borrel. Op uitnodiging van het Nederlandse Consultaat en het ministerie van Buitenlandse Zaken was een tachtigtal dorstige mannen en vrouwen vanuit het Convention Center naar een zaaltje in het Hilton Hotel gekomen om na te praten onder het genot van een drankje.

Bekijk hier de fotoreportage.

Nadat her en der al ‘proost’ had geklonken en de borrel op gang was gekomen, grepen Vincent Storimans van het Consulaat, Erik Plaisier als Agricultural Counselor namens Nederland in Mexico en Mariska Dreschler van GreenTech kort het woord.

Uiteraard werd iedereen bedankt voor zijn of haar komst, waarna ook aan de succesvolle tijden voor de Nederlandse glastuinbouwsector werd gerefereerd. In Noord-Amerika hebben Nederlandse of Nederlandstalige bedrijven want ook in België doet men goed mee, stevig voet aan de grond gekregen. Geen project gaat van start zonder dat er Nederlandstalige toeleveranciers bij betrokken zijn, terwijl ook Nederlandstalige telers glastuinbouwbedrijven in Amerika of Canada (mede) runnen. Telers met wie het voor iedereen op de borrel leuk was om weer eens bij te praten.

Bekijk hier de fotoreportage.