Innovatie en realiteit: de Multyhortus-kas van Idromeccanica Lucchini

De Multyhortus-kas van het Italiaanse Idromeccanica Lucchini is ontworpen voor telers die grote gebieden moeten bestrijken en is gebouwd om kosteneffectiviteit, kwaliteit en robuustheid te garanderen. Inmiddels is het een van de meest aanbevolen en gedistribueerde producten op de markt en wordt het beschouwd als een product van Italiaanse uitmuntendheid, zowel vanuit kwalitatief als concurrerend oogpunt.

Wat het uniek maakt, is de aanwezigheid van een enkele centrale kolom die met een schroef of plaat aan de grond is bevestigd. De eenvoudige en resistente structuur combineert de voordelen van een snelle installatie met de mogelijkheid om de ventilatiesystemen aan te passen. Deze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gewassen.

De versterkende trekstang, de gegalvaniseerde structuur met gegalvaniseerde buiskolommen en bogen (diameter 60) compleet met de duurzame filmbedekking en de oprolopeningen met bevestiging maken de structuur perfect voor elke mogelijkheid en bestand tegen slecht weer en hoge temperaturen.

Idromeccanica Lucchini biedt ook de mogelijkheid van een installatie voor het openen van de nok de mogelijkheid van het openen te automatiseren.

Voor meer informatie:
Idromeccanica Lucchini 
Via Cavriana 4B 
46040 Guidizzolo (MN) 
Tel.: (+39) 0376 818433
Fax: (+39) 0376 819498
Email: info@lucchiniidromeccanica.it
Web: www.lucchiniidromeccanica.it 

 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.