Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Race met aspergeoogstmachines

De afgelopen weken vond in het Italiaanse Forlì een race plaats voor aspergeoogstmachines. Een aantal ervan beschikte over lithiumbatterijen en anderen over traditionele batterijen. Hierdoor konden de twee oplossingen op een speelse manier met elkaar worden vergeleken.

"Er werden professionele tijdwaarnemers ingezet om de tijden te vergelijken. De machines uitgerust met een lithiumbatterij bleken beter dan de andere", zegt Aurenzo Bagioni.

In vergelijking met traditionele loodbatterijen zijn lithiumbatterijen lichter (ongeveer 10 kg in vergelijking met 45). Ze gaan ongeveer 10 jaar mee (11.000 oplaadcycli) en vereisen geen onderhoud.

"Het feit dat ze geen onderhoud nodig hebben, maakt het handige batterijen. Bovendien laden ze in slechts 2 uur volledig op tegen de 8 die traditionele batterijen nodig hebben. De hogere initiële kosten worden volledig gecompenseerd door al deze positieve aspecten", concludeert Bagioni.

Voor meer informatie:
Bagioni Alfiero Snc
Via Bologna 100
47121 Forlì
Tel.: (+39) 0543 703993
Email: [email protected]
Web: www.asparagus.it

Publicatiedatum: