Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe bestuursleden Ruud Knorr (Veiling Rhein-Maas) en Ton Hermans (Citaverde College)

Bestuurswissel TuinBouw Businessclub tijdens bijeenkomst bij Cornelissen Fresh Food

Donderdag 6 december jl. werd er tijdens de kwartaalbijeenkomst van de TuinBouw BusinessClub afscheid genomen van twee bestuursleden: Joop de Hoon (PTC+) en Harry Surminski (Nedalpac). Ruud Knorr (Veiling Rhein-Maas) en Ton Hermans (Citaverde College) nemen het bestuursstokje over. Het decor voor de bijeenkomst was de innovatieve radijskwekerij Cornelissen Fresh Food te Melderslo. Niet alleen de gebroeders Cornelissen gaven een presentatie, maar ook Gerjo Scheringa (ZON Holding) sprak voor het eerst sinds zijn aantreden voor een breder publiek.

John en René Cornelissen zijn innovatieve radijstelers. Ze telen 7 hectare radijs in Melderslo en daarnaast hebben de broers samen met een partner nog een bedrijf van 16 hectare in Italië. Het bedrijf in Melderslo is vergaand geautomatiseerd met oogstmachines, verwerkings- en verpakkingslijnen en een snijdmachine die uniek is in heel Europa! Een uitzonderlijke kijk in de keuken die de broers aan de TuinBouw BusinessClub gaven! Ook presenteerde Gerjo Scheringa zichzelf voor het eerst sinds zijn aantreden in juni 2012 voor een breder publiek, inclusief een toelichting op de analyses en plannen bij ZON Holding. Daarnaast gaf businessclub-voorzitter Jaap van den Beukel aan dat 2013 een bijzonder jaar wordt voor de TuinBouw BusinessClub. "Met ons koperen jubileum in aantocht en een vernieuwd bestuur wordt 2013 een jaar waarin de kwartaalbijeenkomsten van de netwerkclub volop in het teken staan van innovatie en interactie", aldus van den Beukel.

Over de TuinBouw BusinessClub

De TuinBouw BusinessClub is een inspirerend tuinbouwplatform voor haar leden, die afkomstig zijn uit de gehele tuinbouwketen. Netwerken, kennis delen en ervaringen uitwisselen staan centraal tijdens de bijeenkomsten van de TuinBouw BusinessClub. De leden zijn directeuren en managers van bedrijven uit de primaire sector, toelevering, handel, afzet, dienstverlening en politiek.Publicatiedatum: