Tomaten zijn voor Italiƫ een miljardenbusiness. Maar rijk worden de plukkers er niet van. Het zijn vooral Afrikaanse jongemannen die tot twaalf uur per dag werken tegen een hongerloon onder de bloedhete Zuid-Italiaanse zon. "Aan het eind van de dag heb ik niet eens meer de fut om nog naar huis te fietsen."
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Beperking van energie- en CO2-gebruik in teelt low-chill aardbeien
-
"Goede planten beginnen met goede zaden"
-
Preventieve bloemverwijdering tegen trips en Didymella in komkommerkassen
-
Vergelijking tussen standaard en nieuwe peterselierassen
-
Inzicht in praktijkomstandigheden voor Canadese en Amerikaanse telers
-
Fossielvrije hoogproductieve slateelt op water
-
"Voorkom virussen met effectieve hygiëneprotocollen"
-
"Een lage luchtbeweging is genoeg om Botrytisproblemen te beperken"
-
Lancering Natuurfenomeen-kalender
-
Aan de slag met biodiversiteit in acht stappen