Op 3 september 2019 opende Hoogendoorn Growth Management haar nieuwe Mexicaanse kantoor en trainingscentrum. Tijdens de openingsceremonie heeft de nieuwe Nederlandse landbouwraad, Erik Plaisier, officieel het nieuwe kantoor geopend. Erik Plaisier benadrukte het belang van lokale aanwezigheid en kennisuitwisseling om bij te dragen aan een innovatieve en duurzame ontwikkeling van de Mexicaanse glastuinbouw.

Hoogendoorn is al vele jaren actief in Latijns-Amerika. De Mexicaanse tuinbouw is een snelgroeiende markt met veel uitdagingen. Naast energie- en waterschaarste groeit de marktbehoefte van duurzaam geteelde groenten, fruit en bloemen. Als gevolg hiervan groeit de vraag naar state-of-the-art procesautomatisering en kennis snel. Met het kantoor- en opleidingscentrum kan Hoogendoorn aan deze behoeften voldoen. Erik Plaisier: “Om succesvol te zijn in Mexico heb je een sterke lokale aanwezigheid nodig. Ik ben blij dat Hoogendoorn voor een vestiging in Querétaro heeft gekozen. Ik weet zeker dat ze zeer succesvol zullen zijn in Latijns-Amerika. Ik wens Hoogendoorn veel succes.”

Het nieuwe kantoor is vijf keer zo groot als het vorige kantoor en biedt ruimte aan nieuwe collega’s. Met de uitbreiding van het team in Mexico kan Hoogendoorn nog beter voldoen aan de marktvraag. De nieuwe trainingslocatie maakt kennisuitwisseling mogelijk met bijvoorbeeld klanten en partners over onderwerpen als kasautomatisering, klimaatbeheersing, plant empowerment en Data Driven Growing. Martin Helmich, Global Sales & Marketing Director: ”De oprichting van een nieuw lokaal kantoor en trainingscentrum laat zien in welke mate Hoogendoorn zich inzet voor de duurzame groei van de tuinbouwsector in Mexico en Latijns-Amerika. Ons doel is om de beste service en ondersteuning te bieden aan onze klanten, lokaal en wereldwijd. Kennisdeling is essentieel voor het succes van onze klanten in meer dan 90 landen over de hele wereld. ”

Met de opening van haar nieuwe kantoor versterkt Hoogendoorn haar positie op de Latijns-Amerikaanse markt. Samen met internationale collega’s en partners zal het team in Mexico telers in Latijns-Amerika blijven ondersteunen bij het realiseren van een optimaal groeiklimaat.

Nieuw adres Hoogendoorn Latijns-Amerika:
Terra Business Park
Primer Retorno Universitario No. 1, Int 93B
Parque Industrial Terra Business ParkCol. La Pradera, El Marques,
Querétaro 76269, Mexico 

 

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth management
+31 (0) 10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl