Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nobility

The Greenery introduceert nieuwe framboos uit Amerikaans veredelingsprogramma

The Greenery plukt de vruchten van de samenwerking met Plant Sciences. In samenwerking met de Amerikaanse veredelaar introduceert The Greenery het nieuwe frambozenras Nobility. De vrucht is smaakvoller, iets grover en steviger en sluit hierdoor goed aan op de wensen van de consument.


Exclusieve smaakrassen
The Greenery tekende begin dit jaar een samenwerking met Plant Sciences. Samen met het in Californië gevestigde bedrijf heeft The Greenery exclusief toegang tot nieuwe, smaakvolle rassen om zich zo te onderscheiden van de massaproductie van de gebruikelijke rassen. Naast smaak en houdbaarheid richt de selectie van de rassen zich ook op plukgemak en aanvoerpatroon om zo een goed rendement voor telers op te leveren.Zorgvuldig geselecteerd voor Sweet and Sunny

Het Nobility ras is de afgelopen jaren uitgebreid getest en vanaf nu beschikbaar. De frambozen worden bij vier telers van The Greenery geteeld en beschikbaar van september t/m oktober. Door de uitstekende smaakeigenschappen is het product geselecteerd voor Sweet and Sunny, het premium label voor zachtfruit van The Greenery.
Voor meer informatie:
Leon Vissers en Marcel van Lith 
The Greenery
Tel: 0180 656 977; 0180 656 974 
l.vissers@thegreenery.com
m.vanlith@thegreenery.com

 

Publicatiedatum: