Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gulf Business Dialogue, 27 september 2019

De weg naar de Golfregio al gevonden?

De Golfregio vormt een interessante markt voor ondernemend Nederland en veel Nederlandse bedrijven hebben de weg naar deze regio al gevonden. Wist u dat de Nederlandse goederenexport naar de Golfstaten het afgelopen jaar een waarde van maar liefst € 8 miljard had?

De wens voor verdere diversifiëring van de lokale economieën geeft mogelijkheden voor het Nederlands bedrijfsleven. Wat die mogelijkheden zijn, wordt besproken op 27 september tijdens de Gulf Business Dialogue.

Op vrijdag 27 september organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de derde Gulf Business Dialogue in Den Haag. Op die dag kunnen ondernemers zich oriënteren op de 6 landen die tot de Golfregio behoren, hun netwerk uitbreiden en informatie inwinnen bij experts.

Markten in ontwikkeling
De markten in de Golf zijn volop in ontwikkeling, of het nu gaat over de gezondheidszorg, logistiek, water, energie of voedsel. De Nederlandse overheid biedt via informatievoorziening, activiteiten, subsidies en overige financiering actieve ondersteuning aan ondernemers.

Ook doet Nederland mee aan de wereldtentoonstelling EXPO 2020 Dubai met als inzet ‘Uniting Water, Energy and Food’. 

Bekijk hieronder het voorlopige programma en lees hier meer

Publicatiedatum: