Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omleiding voor (vracht)verkeer Poortcamp en Herenlaan in De Lier

Vanaf maandag 26 augustus is er geen afslaand verkeer mogelijk op de kruising vanaf de Coldenhovelaan richting Poortcamp en Herenlaan in De Lier. Nutsbedrijven verleggen kabels en leidingen. In verband met de verkeersveiligheid komt hier binnenkort een rotonde op de kruising Coldenhovelaan-Herenlaan-Poortcamp.

Avond-/nachtafsluiting
In de nacht van woensdag 28 augustus 21:00 uur tot en met donderdag 29 augustus 6:00 uur is er een volledige afsluiting van de kruising Coldenhovelaan / Herenlaan / Poortcamp voor al het verkeer. Er zijn voorbereidende werkzaamheden voor het verleggen van kabels en leidingen. De omleidingsroute wordt aangeduid met gele borden via: A20 > N223 > Hoogweg.

In de periode tot en met november zijn er nog twee of drie avond-/ nachtafsluitingen op de Coldenhovelaan.

Aanleg rotonde
Aansluitend op de werkzaamheden van de nutsbedrijven, start aannemer BAM infra in het najaar met het aanleggen van de rotonde. In de eerste periode gebeurt dit met name langs de kruising ter hoogte van Poortcamp en de Herenlaan. Er is dan nog verkeer in twee richtingen mogelijk op de Coldenhovelaan. Voor het afbouwen van de rotonde en het groot onderhoud van de Coldenhovelaan is er een wegafsluiting nodig van maximaal vier weken. De data van deze afsluiting zijn afhankelijk van de uitvoerings- en weersomstandigheden. Het project is naar verwachting in maart 2020 klaar.

Bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: