Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Nobel, Nobel Groenten en Fruit:

"Hitte zorgde niet voor beschikbaarheidsproblemen, hooguit werd er wat voorzichtiger ingekocht"

Tholen - De zomerverkoop is bij Nobel Groenten en Fruit in Bergschenhoek redelijk stabiel verlopen. "Het echte zomerfruit, zoals kersen, aardbeien, frambozen, blauwe bessen en meloenen behoorde tot de hardlopers de afgelopen weken", vertelt eigenaar Jan Nobel.

Problemen met de beschikbaarheid als gevolg van de hitte was volgens Jan niet aan de orde. "Iedere dag hebben we de handel weer bij elkaar kunnen kopen. Voor de verkoop was het wel wat lastiger, omdat er voorzichtiger werd ingekocht. Op zich is dat wel logisch, omdat het natuurlijk niet bevorderlijk voor de kwaliteit is als er veel fruit bij extreme hitte in de kraam ligt."

"Maar we mogen zeker niet klagen, vier weken regen is ook niet fijn", vervolgt Jan, wiens klanten - voornamelijk detaillisten en marktkooplui - veelal zelf hun handel in Bergschenhoek op komen halen. Hij vindt de zomerperiode één van de mooiste tijden van het jaar. "Als de loods volstaat met aardbeien, kersen, perziken en nectarines, dan ben ik in mijn element."

Voor meer informatie:
Jan Nobel
Nobel Groenten en Fruit
Hoekeindseweg 141
Bergschenhoek
2665 ZJ Bleiswijk
Tel: 010-5298891
[email protected]  
www.nobel-agf.nl