Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesla aan de kant, hier komt de volledig elektrische auto van Porsche

Wanneer je aan aan elektrische auto denkt, kom je al snel uit bij Tesla. Dat is niet gek want in het segment volledig elektrische auto's is amper concurrentie. Maar hier lijkt verandering in te komen met de komst van de Porsche Taycan. 

Vijf jaar geleden begon de Duitse autofabrikant Porsche met het bekendmaken van de Taycan, maar introduceert deze elektrische auto nu pas officieel. Voormalig presentator Johnny Smith van Fifth Gear kreeg de kans op de auto te testen. 

Zoals in de onderstaande video te zien, is de Porsche Taycan niet zomaar een snelle elektrische auto, maar deze bolide heeft een dubbele motor van 600pk. Daarnaast beschikt de auto over 96kWH en kan snel opladen waardoor je in 40 minuten al 80% hebt opgeladen. De accu heeft een actieradius van 515 kilometer en zit je op 100 kilometer per uur binnen een luttele 3 seconden. 

De Porsche Taycan is eind dit jaar beschikbaar en zal een prijskaartje krijgen van €141.000. Een leuk kerstcadeau om aan jezelf te geven?

Publicatiedatum: