Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lowpads optimaliseren orderpicking in magazijn Montapacking

Op zoek naar een innovatieve oplossing om logistieke processen in hun magazijnen te verbeteren, heeft Montapacking Lowpad robots van Eurotec in het magazijn geïmplementeerd.

De Lowpad is een autonome mobiele robot die ingezet kan worden in een magazijn zonder het doorvoeren van aanpassingen aan de infrastructuur. De veiligheid wordt gegarandeerd door gecertificeerde veiligheidssensoren. Lowpads worden bestuurd door software welke geïntegreerd kan worden met bestaande softwaresystemen van klanten.

Edwin van der Ham, oprichter Montapacking: “De Lowpad is uniek in zijn soort, vanwege zijn ultra-lage hoogte, schaalbaarheid en goods to person technologie. De Lowpad zal een sleutelrol gaan vervullen in onze logistieke processen in al onze magazijnen én ons de mogelijkheid bieden voor hybride orderpicking, een situatie waarbij orderpickers en de Lowpad opereren in dezelfde omgeving.”

De eerste Lowpads zijn onlangs geïmplementeerd in een van de magazijnen van Montapacking in Gorinchem. Partijen zijn voornemens om in de nabije toekomst alle andere magazijnen van Montapacking, dat een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven is van Nederland, te voorzien van honderden Lowpads.

Zie www.lowpad.com voor meer informatie over de Lowpad.

Voor meer informatie:
Eurotec
www.eurotec.com

 

 

Montapacking
www.montapacking.com

Publicatiedatum: