Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vestigingen in Nederland en Tsjechië

Forwarding Plus verzorgt ook koel- en vriestransport naar Centraal-Europa

Tholen - Totaalleverancier in het transport van en naar Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Duitsland, Oostenrijk en Benelux. Dat is in een notendop de hoofdactiviteit van Forwarding Plus, waarvan het hoofdkantoor zetelt in Bunschoten. "Wij verzorgen de groupage en distributie van goederen binnen 24 uur van onze crossdock locatie binnen de Benelux, het Rurhrgebied en het grensgebied met Duitsland. In Centraal Europa opereren wij vanuit onze steunpunten Brno, met een eigen kantoor, Praag en Bratislava", vertelt algemeen directeur Hans Voorbach.

De historie van het bedrijf voert terug naar Tsjechië, Brno. Een aantal jaar geleden startte Forwarding Plus vanuit Nederland en werden de activiteiten overgenomen, waarbij de Tsjechische connectie intact bleef. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor transport van en naar Centraal- en Midden-Europa. "Door goede relaties met vele vervoerders en onderaannemers en het netwerk van partners, dekken wij dit deel van Europa af en is het mogelijk de zending overal op elk tijdstip af te leveren", vertelt Hans, die zijn sporen heeft verdiend bij onder andere de Bakker Logistiek Groep en Müller Fresh Food Logistics.

Was het bedrijf in het verleden met name actief in het stukgoed, de komende jaren gaat Forwarding Plus daarnaast uitbreiden met koel- en vriestransporten. "Wij rijden dagelijks met meer dan vijfentwintig voertuigen, met o.a. koel/vries-trailers en double stock-(mega)trailers op Centraal Europa en kunnen hier al of niet gebruik maken van strategisch gelegen hubs in Nederland en Tsjechië", aldus Hans. "Vanaf een halve europallet (LTL) worden de zendingen van deur tot deur opgehaald en afgeleverd."

Forwarding Plus onderscheidt zich op het gebied van betrouwbaarheid en transparantie. "Als een truck later dan gepland arriveert, kunnen we dat niet terugdraaien, maar we proberen wel altijd pro-actief te communiceren en oplossingen aan te dragen. We horen terug uit de markt dat dit erg wordt gewaardeerd", vertelt Hans. Ook IT is een speerpunt van het bedrijf. "Klanten volgen de zendingen eenvoudig via realtime track&trace.  We hebben met ons webportal een Control Tower om de zendingen strak te monitoren en in geval van afwijkingen direct met de klant te communiceren.  Onze charters en speciaal geselecteerde partners zijn eveneens nauw op ons aangesloten via een transport-app. Wij werken op basis van partnership en dat betekent dat wij ook voor hen betrouwbaar en betrokken zijn!"

Voor meer informatie:
Hans Voorbach, Directeur
Forwarding Plus
Metaalweg 12a
3751 LS Bunschoten
Tel: 033-3036410
[email protected]
www.forwardingplus.nl