Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorwinden Groep

Goed voorbeeld doet buurman volgen: 1430 zonnepanelen op dak kassenbouwer

De afgelopen weken is er door de mannen van Voorwinden Groep en SolSolutions hard gewerkt aan een stukje groene toekomst. Op het dak van het nieuwe pand van de kassenbouwer liggen sinds kort maar liefst 1430 zonnepanelen.

Voorafgaand aan het installeren is er een uitgebreide analyse gedaan welk type panelen het meest geschikt waren voor de dakconstructie en hoe deze geplaatst moesten worden ten opzichte van de zonligging om zo optimaal te kunnen functioneren.

Aangezien de buren, Havecon Horticultural Projects, afgelopen jaar het dak al hadden voorzien van panelen, was het een redelijk eenvoudige exercitie om dezelfde installatie door te trekken op de dak van het pand van Voorwinden.

"Wij zullen met de aanleg van deze zonnepanelen onze werkplaats, het kantoor en ook onze elektrische bedrijfsauto’s van groene stroom voorzien", laten zij weten. "Maar omdat ons eigen stroomgebruik binnen de perken blijft, zal veruit de meeste stroom terug geleverd worden aan het net, waardoor er een hoop huishoudens in Bleiswijk van onze groene stroom gebruik kunnen maken. Laat de zon maar komen, wij zijn er klaar voor!"

Voor meer informatie:
Voorwinden Groep
www.voorwindengroep.nl
[email protected]

 

Publicatiedatum: