Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanmelding Westland Event 2019 geopend

De elfde editie van het jaarlijkse Westland Event op vrijdag 4 oktober gaat over modern ondernemerschap. Aanmelden is vanaf 1 augustus mogelijk.

Hoe kan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen de reputatie en waarde van een bedrijf versterken? Gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen en geld verdienen samen? En wat zijn nieuwe manieren om de consument, die steeds kritischer en mondiger wordt, via social media te verleiden?

Deze vragen en onderwerpen komen aan bod tijdens het Westland Event. De praktijk wijst uit dat bedrijven met een (maatschappelijke) missie en visie op de lange termijn financieel succesvoller zijn. Tijdens het Westland Event nemen ondernemers en experts de aanwezigen mee in de mogelijkheden en kansen van dit modern ondernemerschap.

Sprekers
Dit jaar is Sander Schimmelpenninck dagvoorzitter. Sander is hoofdredacteur bij Quote en combineert dit met ondernemen. Het welkomstwoord is van wethouder Karin Zwinkels.

Sprekers tijdens deze editie van het Westland Event zijn onder andere de oprichters van het lifestylemerk RUMAG. Met een volgersaantal van 1,7 miljoen Nederlanders en het grootste interactiecijfer op Facebook, zijn ze vanuit een simpele blog een nationaal bekend merk geworden. De oprichters Danny Membre, Thijs van der Heide, samen met het gezicht van de onderneming, René Watzema, geven een kijkje in de keuken van dit succesvolle lifestylemerk. Deelnemers van het event kunnen van hen leren welke invloed social media op de consument hebben en hoe we de consument anders kunnen bereiken.

Hidde Boersma belicht de duurzame kant van modern ondernemerschap met zijn lezing over “eco-modernisme”. Hij vertelt onder meer hoe we ervoor kunnen zorgen dat het juiste verhaal over onze sector wordt verteld. Mathijs Bouman gaat in op de economische kant van modern ondernemerschap. Hij behandelt daarbij onder andere ook schaalvergroting en familiebedrijven.

Tot slot neemt scheidsrechter en ondernemer Bas Nijhuis de aanwezigen mee in leiderschap op het veld. Hij is één van de topscheidsrechters van Nederland. Hij duidt tijdens zijn presentatie met humor de gelijkenissen en verschillen tussen ondernemen en het begeleiden van een voetbalwedstrijd aan.

Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland met het Westland Event een platform bieden waarop overheden, ondernemers en het onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten over belangrijke ontwikkelingen in de glastuinbouwsector. Ook dit jaar wordt het event mede mogelijk gemaakt door Rabobank Westland en Rijk Zwaan, en dit jaar ook Van Iperen.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.gemeentewestland.nl/westlandevent. Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.15 uur. Aansluitend vindt er een vrijdagmiddagborrel plaats.

 

Publicatiedatum: