Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Edeka begint logistiekplatform in Zwitserland

Na meer dan een jaar van intensieve voorbereiding begint de Duitse groothandel Edeka C+C in de komende dagen met het beleveren van hotel- en gastronomiebedrijven in het noordwesten van Zwitserland. Het leveringsgebied zal al snel uitgebreid worden met verdere regio's.
 
Talrijke gesprekken met de beroepssector en inkoopverantwoordelijken uit hotel- en horecabedrijven wezen uit dat belevering door een Zwitsers bedrijf de best mogelijke oplossing is voor alle partijen, schrijft Edeka in een mededeling. Daarom heeft men besloten om samen te werken met de nieuw opgerichte 'Gastro Service Union Schweiz GmbH', gevestigd in Allschwil.
 
Er zullen vooral bars, restaurants, tehuizen, ziekenhuizen, verenigingsgebouwen, cateringbedrijven en hotels beleverd worden. Een netwerk van regionale partners zal in de toekomst de nationale beschikbaarheid van een gedeelte van het Edeka-assortiment garanderen.
 
Het assortiment omvat momenteel vooral producten van de Edeka-huismerken 'Topkauf' en 'MaƮtre', evenals een aantal bekende merkartikelen op een aantrekkelijk prijsniveau.
Publicatiedatum: