Met de dagwinst na etappe 10 klom Gerk van der Have op naar positie 7 in het algemeen klassement. Dat klassement wordt aangevoerd door Stephan van den Berg. Maar wie heeft hij eigenlijk allemaal in zijn team?

Een blik op zijn ploeg leert dat hij een flink aantal rappe mannen in zijn keurkorps gestopt heeft. Naast Dylan Groenewegen, wie anders, ook Caleb Ewan, Alexander Kristoff, Peter Sagan, Elia Viviana, Sonny Colbrelli en Michael Matthews. Stuk voor stuk sprinters die de top 10 van de daguitslagen sieren als er gesprint wordt. 


De renners in het geel werden door minder dan 15% van alle pouledeelnemers gekozen. 

Maar ook Julian Alaphilippe, net als Stephan gehuld in het geel, Egan Bernal en Geraint Thomas heeft hij in zijn ploeg gestopt. De laatste twee mannen maken serieus kans op eindwinst in Parijs en dus gaat dat Stephan ongetwijfeld nog flink wat punten opleveren. Maar genoeg om aan de leiding te blijven als er in week 3 heel veel geklommen gaat worden? Dat gaan we zien.

Vandaag wordt er in Toulouse naar alle waarschijnlijkheid weer gesprint. Dikke kans dat Stephan dus nog even de gele trui aan mag houden. Maar wie gaat er met de dagwinst vandoor? We zien het donderdag.