Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe bedrijfsfilm Beekenkamp Vegetables

Van zaadje tot tomatenplant

Vorige week presenteerde opkweekbedrijf Beekenkamp al een nieuwe bedrijfsfilm over de opkweek van sierteeltgewassen. Zo was de weg te volgen die de dahlia aflegt van lab tot consument. De groenteplantenafdeling kon vervolgens natuurlijk niet achterblijven dus ook hier een film over het verhaal achter de tomaat. 

De Vegetables-film begint met een shot dat uniek is voor bedrijfsfilms, een longtake. De introductiescene van de film is namelijk 43 seconden (!), waarin de kijker kennis maakt met de hoofdpersoon van de film, de setting waarin zij zich bevindt en het probleem: De tomaatjes die voor haar neus worden opgegeten en waar ze nu zelf zonder zit. Hoe gaat ze dit oplossen?

In de film wordt een nieuwsgierig jong meisje gevolgd die samen met een medewerker van Beekenkamp Plants Vegetables het bedrijf ontdekt. Vollegrondsproducten, vruchtgewassen, van het zaaien tot de klare producten bij de kweker, het komt allemaal voorbij in de allesomvattende bedrijfsfilm. Ook het belang van hygiƫne, biologische bestrijding, waterzuivering en het internationale bereik zijn belangrijke aandachtspunten in de film.

Het leuke aan de beide films, volgens Beekenkamp, is dat de verbinding tussen beide activiteiten te zien is. Beide films beginnen en eindigen op een gezellig feestje. We volgen twee personen op dit feestje. Een nieuwsgierig meisje die voor haar neus, gaat op zoek naar de plek waar tomaatjes eigenlijk vandaan komen en wordt rondgeleid. Ook Peter is op de barbecue aanwezig. Peter werkt bij Beekenkamp Plants Ornamentals en wil zijn vriendin verrassen. Dit doet hij wel op een hele speciale manier. In beide films komen Peter en het kleine meisje elkaar tegen, maar elk vanuit een ander perspectief.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
[email protected]
www.beekenkamp.nl

Publicatiedatum: