Werkkleding virusvrij wassen

Naar aanleiding van de verschillende plantenvirussen en de kans op overdracht middels kleding en wassen, is XL Bedrijfskleding samen met het kleding merk Greenwear aan de slag gegaan met een oplossing voor het kledingvraagstuk dat bij velen speelt. Roland van Gulik: "Niet alleen de kleding maar juist het wassen en afdoden van virussen staat hierbij centraal. De vraag is: Hoe kun je kleding virusvrij wassen zonder te veel afbreuk te doen aan de kleding?”

Samen met Valto uit de Lier is Greenwear kleding besmet en daarna gewassen volgens een speciaal proces. Dit proces werd al eerder succesvol toegepast in een medische omgeving en zo ontstond het idee om deze testen te gaan uitvoeren op de huidige plantenvirussen. 

De monsters zijn getest door een erkend lab en het blijkt dat het virus tijdens dit wasproces wordt afgedood zonder dat de kleding extreem verarmt. Roland: ”Dit dus in tegenstelling tot wat altijd werd gedacht is het dus wel degelijk mogelijk.”  

Voor meer informatie:
XL Bedrijfskleding
Kevin of Roland van Gulik
0174-643662
www.xlbedrijfskleding.nl 
info@xlbedrijfskleding.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.