Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Haith polijstmachine voor aardappelen en groenten

Haith heeft een nieuwe polijstmachine ontwikkeld voor aardappelen, wortelen, andere groenten en zelfs schelpdieren! Deze machine was te zien op de Interpom en werd met veel belangstelling bezichtigd. Het polijsten van uw gewassen of schelpdieren haalt de felle kleur van uw product naar boven en geeft het extra glans. Naast het leveren van een glansrijk eindproduct is de nieuwe Polisher zo ontworpen dat deze weinig onderhoud nodig heeft. En indien nodig, is het onderhoud snel en gemakkelijk uit te voeren.Door uitvoerig onderzoek naar de beste verhouding en kwaliteit borstels, borstelharen, borstel- snelheid, ten opzichte van het product, wordt er een glansrijk resultaat behaald. Daarnaast is er bij het nieuwe ontwerp veel tijd en energie gestoken in het verminderen van het onderhoud. Dit wordt onder andere bereikt door de polijstborstels iedere 8 uur automatisch in tegenovergestelde richting te laten draaien. Daarnaast is er gelet op het snel en eenvoudig uit kunnen voeren van eventueel onderhoud. Zo kunnen delen van borstels vervangen worden en is de uitvoering van de borstels zo aangepast, dat eventuele vervanging van borstels vanaf de buitenzijde heel gemakkelijk mogelijk is. Elke borstel is apart en eenvoudig uitneembaar. U moet denken aan een cassettesysteem als in een printer, deur open, 2x borging lossen en de rol is uitneembaar. We spreken hier over minuten werk. Dit systeem maakt deze Polisher uniek. Er is niemand die dit systeem toepast zoals hier.

Tijdens hun 60-jarig bestaan heeft Haith ruime ervaring opgedaan in het wassen en polijsten van groenten. Murre Techniek B.V. is dealer van de Haith Group.

Voor meer informatie:
Marco Huissen
Murre Techniek B.V.
Zuidweg 18-20
4413 NM Krabbendijke
Tel. 0113 – 503080
Mob: 06 – 536 443 51
Publicatiedatum: