Voet op het gas en gaan door het gewas

Een kar die tussen het gewas door kan rijden en waaraan met een kliksysteem diverse soorten gereedschap gekoppeld kunnen worden. Zo laat de nieuwe multifunctionele machine van de Spaanse machinefabrikant Amate zich het beste omschrijven. 

De bediening van de machine is eenvoudig. De machine beschikt over een stuur dat 360 graden kan draaien (hierdoor rijdt de bestuurder altijd vooruit), een gaspedaal en een schijfrem. Verder zit er een 9,5 HP benzinemotor, koppeling en een versnellingsbak met 2 versnellingen in.

Het bedrijf heeft al een hulpstuk ontwikkeld dat zorgt voor meer stabiliteit en dat het mogelijk maakt de wagen te gebruiken als transportmiddel voor het hele perceel, palletdrager voor ladingen tot 1000 kg en platformwagen. Verder kan er een (water)slang aan gekoppeld worden of een hydraulische hark met een borstel of pinnen om plantenafval op te kunnen ruimen.

Het nieuwste hulpstuk voor deze multifunctionele machines is: de Cuba 330 L. Dit is ontwikkeld voor het aanbrengen van bestrijdingsmiddelen zonder gebruik te hoeven maken van een slang. Het beschikt over een  50 l /min en 40 Bar verstuivingspomp en een 7HP benzinemotor, die onafhankelijk is van de aandrijfmachine. 

Voor meer informatie:
Juan Hernández
Amate
T. +34 950 304 926
tecnico@carretillasamate.com 
www.carretillaamate.com

 

 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.