Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leo Bravenboer koopt eerste Westlandse druiven op Sonnehoeck

Dinsdag 2 juli heeft Leo Bravenboer traditiegetrouw de eerste druiven op Sonnehoeck gekocht. Daarmee is het nieuwe seizoen bij de Historische Druivenkwekerij in Kwintsheul officieel van start gegaan. Vanaf nu zijn de druiven weer beschikbaar. “De Frankenthalers zijn, zoals we op Sonnehoeck gewend zijn, weer van uitstekende kwaliteit”,  laat Jan van Geest van Sonnehoeck weten.

Op Sonnehoeck, de enige druivenkwekerij in Nederland met een Rijksmonumentenstatus, worden de druiven nog op traditionele wijze geteeld. Alles wat je op Sonnehoeck aantreft, is nog in authentieke staat. Ook de nodige restauraties worden op de originele manier uitgevoerd. "Wil je de sfeer van vroeger proeven, dan moet je op Sonnehoeck vertoeven", vertelt Jan enthousiast.

Er zijn diverse mogelijkheden om Sonnehoeck te bezoeken.
Tijdens de rondleidingen kunnen de druiven geproefd en gekocht worden.


Voor meer informatie:
Sonnehoeck
Jan van Geest
06-53318121
www.sonnehoeck.nl

Vanaf zaterdag 13 juli is er in de tuin voor het woonhuis, van 11.00 – 16.00 uur, weer verkoop aan particulieren.Tijdens Open Monumentendag, op zaterdag 14 september is Sonnehoeck vanaf 10.00 – 16.30  gratis te bezoeken.