Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Local Harvest" gelanceerd tijdens SIAL"

VAE: Abu Dhabi lanceert merk met lokale verswaren


Abu Dhabi Farmers' Service Centre lanceerde op 27 november officieel zijn merk "Local Harvest" tijdens de SIAL Middle East Exhibition. Het merk zal lokaal geteelde agrarische producten verkopen, waaronder groenten en fruit. 

"We hebben hard gewerkt om de positie te krijgen dit merk te lanceren tijdens het belangrijkste evenement van de sector," aldus de voorzitter van ADFSC, Rashi Al Sharigi. "We profiteren hier van de mogelijke marketingkanalen en het potentieel voor groei dat een evenement zoals SIAL aanmoedigt en een goede eerste naamsbekendheid zou moeten opleveren." De lancering van het merk valt bovendien samen met de start van het winterseizoen voor groenten. 

ADFSC heeft bijna 14.000 telers in dienst waarvan zo'n 1.000 Local Harvest producten leveren. Deze telers zijn verplicht de productierichtlijnen op te volgen en op een veilige en duurzame manier te werken. Het merk heeft als doel om mensen te voorzien van voeding die langer vers blijft, omdat het sneller in de supermarkt ligt dan geïmporteerde voeding. Een van de brandpunten van Local Harvest is de traceerbaarheid van producten - van alle producten is de afkomst te achterhalen.

Local Harvest zal verkrijgbaar zijn bij Spinneys, Carrefour en ADFSC Souq Supermarkets in Abu Dhabi. In Dubai zal het merk ook verkocht worden door Géant en Lulu. 

Bron: ameinfo.com
Publicatiedatum: