Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reytec maakt deel uit van Architectuurprijs

Afgelopen donderdag heeft de bouw het één van de duurzaamste gebouwen in Nederland de ARC12 award ontvangen voor Proyecto Roble! Na de eerdere prijzen is dit de absolute bevestiging dat Reytec, onderdeel van de Debets-Schalke group, deel heeft uitgemaakt van heel bijzondere duurzame architectuur. 

Het betreft een kantoor”kas”gebouw van Van Helvoirt Groenprojecten dat is ontworpen uit de gedachte van dat groen stress reduceert en het mentale welbehagen bevordert.
Van Helvoirt Groenprojecten vindt maatschappelijk en duurzaam ondernemen zeer belangrijk. Door de ruime ervaring van Reytec in deze genoemde items zijn deze partijen bij elkaar gekomen. Reytec die actief is in innovatieve oplossingen op het gebied van kaswoningen, renovaties, upgrading, solar toepassingen, kasoplossingen en combinaties hiervan, kan hier goed mee uit de voeten en unieke passende en fraai ogende oplossingen aanbieden.

De jury van deze architectuurprijs spreekt van een ‘zeer doordachte en in zorgvuldige samenwerking met meerdere partijen, waaronder Reytec. Het uitgewerkte kantoorgebouw’ in Berkel-Enschot is een bron van innovatieve oplossingen”, vindt de jury. 
Zij is onder de indruk van het feit dat deze oplossingen met veel aandacht zijn geïntegreerd in een coherent gebouw met een aangename belevingskwaliteit. “Het project is daarmee een compleet, goed uitgewerkt project dat wordt gekenmerkt door tal van innovaties, zowel in het proces als op het praktisch niveau van materialen, concepten en technieken.
Wilt u weten wat Reytec nog meer in huis heeft, bekijk dan de website www.reytec.nl of www.kaswoning.nl.

Publicatiedatum: