Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marcel Schulte, Holland Gaas:

"Geleidingssystemen voor diverse omstandigheden houden insectengaas perfect in vorm"

Voor elke type raam en elke type kas de juiste geleiding. Dat is een flinke uitdaging in een markt waarin de technologische ontwikkelingen zeker niet stil staan en er dus continu nieuwe kassen om nieuwe oplossingen vragen. Holland Gaas heeft diverse rvs geleidingssystemen ontwikkeld voor verschillende kastypen en weersomstandigheden. De nieuwe variant is de rvs boogpengeleiding. 

Venlo-kassen
"De boogpengeleiding is geschikt voor Venlokassen en inmiddels al met succes geïnstalleerd op meerdere projecten. De rvs boogpengeleiding zorgt er, samen met de gaashaakjes, voor dat het accordeon (harmonica) insectengaas mooi in vorm blijft en perfect opvouwt", vertelt Marcel Schulte van Holland Gaas. 

Ook bestaande oplossingen krijgen upgrades. Zo is de rvs pengeleiding, die verticaal wordt toegepast in de breedkapkas en foliekas, onlangs doorontwikkeld. 

Glasvezelpengeleiding
Naast de rvs pengeleiding en rvs boogpengeleiding biedt Holland Gaas ook glasvezelpengeleiding, koordgeleiding en rolgeleiding aan. "Zo is er nu voor elk type raam en kas de juiste geleiding", aldus Marcel, die aangeeft dat Holland Gaas bij het ontwikkelen van systemen altijd rekening houdt met een zo makkelijk mogelijke montage.

Holland Gaas is te vinden op de GreenTech: Stand 12.801.

Voor meer informatie:
Marcel Schulte
m.schulte@hollandgaas.nl 
+31 6 1250 6246

Holland Gaas b.v.
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
+31 174 516 180
www.hollandgaas.nl

Publicatiedatum: