Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Schoemaker doet een welverdiende stap terug

Na meer dan 40 jaar zijn sporen ruimschoots verdiend te hebben in de AGF sector, is het tijd om een stapje terug te doen. Peter is ooit begonnen met inpakken en sjouwen bij de firma G. van de Linden in Poeldijk, toen nog Westland-Noord. Op 19-jarige leeftijd heeft hij 8 maanden stage gelopen bij de Metro in Neurenberg en is daarna bij Maarten Boers opgeklommen tot algemeen directeur van Boers Holland vanaf 1995.

Nadat Boers werd overgenomen door The Greenery van Hein Deprez en er in 2001 drie voormalige concurrenten bij elkaar gevoegd werden in één kantoor, maakte Peter de weloverwogen stap naar Valstar Holland, toen net verhuisd naar Poeldijk, waar hij met zijn ervaring in de handel naar Duitsland, Rusland en Scandinavië een geweldige impuls kon geven aan de verdere groei van Valstar Holland.

In zijn lange ervaring heeft hij altijd vastgehouden aan de motto’s: “Lieg nooit, dan hoef je nooit na te denken wat je in het verleden hebt gezegd” en “Bezoek minimaal 1 x per jaar je klanten” Peter werd 1 november 58 jaar en heeft altijd de ambitie gehad om rond die leeftijd met pensioen te kunnen gaan en meer aandacht aan zijn gezin te geven. Peter zal aanblijven als adviseur van de Best Fresh Group.

Personeel en Directie wensen Peter een lange en gezonde rustigere periode toe!
Publicatiedatum: