Vloggers gezocht!

Met de naderende zomerperiode staat ook het seizoen van het vakantiewerk weer voor de deur. Deze periode wil Glastuinbouw Nederland - evenals vorig jaar - als sector aangrijpen om jonge mensen enthousiast te maken voor de glastuinbouw. Nu voor een vakantiebaan én straks voor een mooie carrière.

"Jonge, goed opgeleide mensen die kiezen voor een carrière in de glastuinbouw zijn van groot belang voor de toekomst van onze sector. Daarom willen we goed gekwalificeerde, jonge mensen winnen voor de sector, door ze op een hippe manier te laten zien en ervaren hoe mooi het werken in de glastuinbouw is."

Vlogger gezocht
En daarom zoekt de brancheorganisatie vloggende vakantiekrachten. De vloggers maken in de periode van 11 juli tot en met 22 augustus een vlog. Hierin vertelt hij/zij over zijn/haar bijbaan in de glastuinbouw op een manier die aansprekend is voor zijn/haar leeftijdsgenoten. Dit kan productiewerk zijn, maar heb jij een scholier die ondersteunt op kantoor, in de verkoop of de machines onderhoudt, dan laten we dat ook graag zien. Glastuinbouw Nederland stuurt de vlogger waar nodig aan en verspreidt de vlogs via verschillende kanalen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven