Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Univeg stoot bloemenhandel Greenex af

Vanuit een strategische heroriƫntatie focust de Univeg-groep zich op haar core business, zijnde de fruit- en groenteactiviteiten wereldwijd en neemt het gefaseerd afscheid van de activiteiten in de sierteelt. Na de management-buy-out bij Vanderschoot medio dit jaar, zal nu bloemengroothandel Greenex de Univeg-groep verlaten en zich per 1 januari 2013 aansluiten bij Dutch Flower Group.

Greenex zal medio komend jaar een nieuwe verwerkings- en kantoorlocatie betrekken op het Veiling Zuid terrein in De Kwakel. De directie van Greenex zal gevoerd blijven worden door Willem van den Berg.

De Univeg-groep is een wereldwijde distributeur van verse producten en is actief in de sectoren: fruit en groenten, bloemen en planten, convenience, transport en logistiek. Met een jaarlijkse omzet van 3 miljard euro heeft Univeg haar hoofdzetel in Belgiƫ en stelt ze 4.500 personen te werk wereldwijd, verspreid over 5 continenten.

Dutch Flower Group is een wereldwijde familie van bedrijven. Samen zijn zij leidend in de import, export, handel en marktontwikkeling van snijbloemen en planten. Met haar 1.750 medewerkers realiseerde Dutch Flower Group in 2011 een omzet van 950 miljoen euro in 60 landen wereldwijd.

bron: Dutch Flower Group
Publicatiedatum: