Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan opent nieuwe R&D faciliteiten in Spanje

Op woensdag 28 november vond de officiële opening plaats van twee nieuwe R&D faciliteiten op de locatie van Rijk Zwaan in El Mamí. De bouw van een nieuw lab voor celbiologie en de renovatie en uitbreiding van het lab voor fytopathologie zullen Rijk Zwaan helpen de toprassen van de toekomst te blijven ontwikkelen.
De opening van beide laboratoria markeert de voltooiing van de volledige renovatie van de Research en Development faciliteiten van Rijk Zwaan in Spanje. Deze renovatie maakt deel uit van een groot investeringsplan in dit land. Het is een duidelijk signaal van het grote vertrouwen dat het veredelingsbedrijf heeft in de toekomst van de high-tech veredelingssector in Europa.“Onze Spaanse collega’s zijn zeer gemotiveerd om betere rassen te ontwikkelen voor Rijk Zwaan, de Spaanse telers en telers wereldwijd’’ zegt Kees Reinink, Directeur R&D. “Ons nieuwe lab voor celbiologie versnelt de ontwikkeling van ouderlijnen van nieuwe rassen. Het nieuwe lab voor fytopathologie biedt ons de mogelijkheid om rassen met betere resistenties te herkennen en op deze manier nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten.”www.rijkzwaan.nl
Publicatiedatum: