Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
omzetgroei van 41% in drie jaar tijd

FD Gazellen Award voor Frankort & Koning

Afgelopen dinsdag heeft de Venlose AGF-handelsonderneming Frankort & Koning de Gazellen Award in ontvangst genomen. De onderscheiding, georganiseerd door Het Financieele Dagblad, wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemingen die drie jaar op rij een snelle groei in hun regio doormaken. Frankort & Koning, met vestigingen in onder meer Engeland, Polen en Spanje, realiseerde in de afgelopen drie jaar een omzetgroei van 41%. 

"Groei kan alleen worden bereikt in samenwerking met klanten en leveranciers. Ons team zet zich dagelijks in om een prestatie te leveren die door onze zakenpartners wordt gevraagd. We zijn er trots op dat we die prestatie ook geleverd hebben en de award is een mooie kroon op ons werk", zegt commercieel directeur Leon van den Hombergh. "Ook in 2013 zullen we op deze koers doorgaan. Dat zal niet eenvoudig zijn, maar we gaan de uitdaging graag aan!"

Publicatiedatum: