Maarten de Jager overhandigt cheque van 8000 euro aan Ronald McDonald Huis Den Haag

Op dinsdag 12 maart 2019 overhandigde Maarten de Jager, voormalig directeur van Codema Systems Group, een cheque van 8000 euro aan het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Dit geldbedrag werd gedoneerd door alle partners, klanten, medewerkers en familie die tijdens zijn afscheidsfeest aanwezig waren.

In het Ronald McDonald Huis in Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Ouders van zieke kinderen kunnen hier dichtbij hun zieke kind zijn en tot rust komen en steun vinden bij andere ouders en vrijwilligers. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Alleen al op de locatie Den Haag werken 90 vrijwilligers, die voor een bezetting zorgen van ’s morgens 10 tot 's avonds 10 uur. Vrijwilligers die op hun kosten eten kopen en klaarmaken en andere die zorgen voor onderhoud, waaronder speelgoed. Bedrijven die voor niets zaken leveren die nodig zijn. Eigenlijk te veel om op te noemen om ouders met hun gezin, in een moeilijke fase in hun leven, daar waar mogelijk te ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie te vinden over het Ronald McDonald Huis in Den Haag


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven