directe consumenten verkoop

Spaanse coöperatie Unica start online winkel

Unica Group uit het Spaanse Almería, heeft een online winkel geopend: www.latiendadeunica.es. Via deze website kunnen consumenten de zogenaamde 'Gezonde Box' aanschaffen. Deze box bevat 5 kilogram aan allerlei soorten groenten en fruit, afkomstig van de verschillende coöperaties die deel uitmaken van Unica Group.

De box bevat iedere week een verzameling producten van de beste kwaliteit. Er wordt een selectie gemaakt uit de volgende producten: verschillende soorten tomaat (grote tomaat, snoeptomaat, trostomaat, losse tomaat of Kumato tomaat); grote komkommer of snackkomkommer; langwerpige of ronde courgette; broccoli; ijsbergsla of mini romaine sla; Galia- of Cantaloupe-meloen; groene asperge, wortel, zoete aardappel, gewone aardappel, prei, sperzieboon, clementine, sinaasappel, citroen, paraguayo en granaatappel.

Het bedrijf zet in op een meer duurzame manier van telen en afzetten: voor de inhoud van de Gezonde Box is het gebruik van plastic drastisch verminderd: tot wel 80%. Er is alleen plastic gebruikt voor producten waarvan de kwaliteit duidelijk zou afnemen als dat niet gedaan werd.

Dankzij deze online winkel zijn de gezonde producten van Unica beschikbaar voor iedere willekeurige consument, overal op het Spaanse schiereiland.

Het vanaf huis of vanaf de werkplek bestellen van verse producten, die vervolgens thuis bezorgd worden, levert de consument gemak op. Dit kan bijdragen aan een gezondere levensstijl, een belangrijke doelstelling van Unica.

Via de website kunnen klanten een reeds samengestelde losse box bestellen of zich inschrijven voor meerdere boxen per maand. De boxen kosten 12 euro per stuk, maar tijdens de startfase is er een actie waarbij volgers van sociale netwerken met een code 50% korting kunnen krijgen op hun eerste bestelling.

Bron: diariodealmeria.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven