Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cees van der Kaaij, Doek en Draad:

“Het is nu een goed moment voor onderhoud aan het schermdoek”

Tholen – In de kassen groeien de meeste gewassen inmiddels flink door en her en der wordt al voor het eerst geoogst. Toch is dit ook het moment voor onderhoud, menen de mannen van Doek en Draad. “De meeste kou lijkt voorbij en van echt fel zomerzonlicht is nu ook nog geen sprake. Daarom is het nu een goed moment voor onderhoud om de levensduur van schermdoek te verlengen”, aldus Cees van der Kaaij.



Sinds half februari loopt er een speciale actie bij Doek en Draad, waarbij bestellers bij elke vierkante meter doek een deel van hun aankoopbedrag terugkrijgen. “Op dit moment hebben telers tijd en misschien ook nog wel mankracht over voor onderhoud. Dan kan het laten doen van onderhoud een nuttige invulling van de beschikbare mankracht zijn.”

Cees somt enkele aandachtspunten op: “Denk aan omloopwielen, trekdraden, aslagers en ga ook na of draadgeleiders, slipblokken of polyesterdraden vervangen moeten worden. Wij ondersteunen en begeleiden dit onderhoud gratis, of het nu om ‘doe-het-zelvers’ gaat of dat wij zelf het onderhoud geheel of gedeeltelijk mogen uitvoeren.”

Mei-actie: bestel tot en met mei horizontaal schermdoek en krijg 0,05 euro per m2 terug. Vraag naar de voorwaarden.

Voor meer informatie:
Doek en Draad
Buijs Ballotstraat 6
2693 BE, 's-Gravenzande

www.doekendraad.nl 
info@doekendraad.nl 

Cees: +31 (0)6 - 83 991 244

Collin: +31 (0)6 - 28 792 232