Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HSF Logistics Winterswijk IFS Logistics gecertificeerd

Op 20 november jl. is HSF Logistics Winterswijk als logistiek dienstverlener in het geconditioneerde transport IFS Logistics gecertificeerd op het hoogst haalbare niveau: higher level. IFS Logistics is een relatief nieuwe kwaliteitsnorm in de markt. IFS staat voor International Featured Standards. De Food sector kent de IFS standaard. Voor de sector Transport en Logistiek is de Logistics variant op die norm ontwikkeld.HSF Logistics heeft zich toegelegd op geconditioneerde transporten en de daaruit voortvloeiende logistieke dienstverlening zoals distributie, emballageverhuur en opslag. Het kwaliteitsbeleid van HSF Logistics richt zich in hoofdzaak op het borgen van de voedselveiligheid.Het werken met voedsel vereist veel discipline en naleving van procedures en regelgeving. Met het behalen van het IFS Logistics certificaat, alsmede met de recente certificaat vernieuwing voor de ISO 9001 norm, laat HSF Logistics Winterswijk zien hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van dienstverlening, voedselveiligheid in het bijzonder.

Voor meer informatie over de dienstverlening van HSF kunt u contact opnemen met HSF Logistics Winterswijk, Harrie Garritsen, telefoonnummer 0543-543382, e-mail hg@hsf.nl

Publicatiedatum: