Boeters Ketel Constructie en Grovo gaan nóg meer samenwerken

Grovo Tuinbouw B.V. is dit jaar mede-aandeelhouder geworden van Boeters Ketel Constructie B.V. Beide familiebedrijven hebben een lange historie in het ondersteunen van de tuinbouw met de ketels en tanks. Al meer dan 25 jaar werken beide partijen samen. De WOK (Warmte Opslag Ketel) uit begin van deze eeuw is daar een mooi voorbeeld van. 

Rob Boeters en Harold Groeneveld

Boeters Ketel Constructie B.V. van de familie Boeters uit Honselersdijk, bestaat sinds 1938. Rob Boeters staat op dit moment aan het hoofd van BKC. Het bedrijf is actief op het gebied van warmwater- en lagedrukstoomketels. Rob Boeters: "We leveren ook nieuwe en gebruikte ketels en repareren alle merken. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van stikstofsystemen en leverancier van appendages voor de tuinbouw.”

Grovo Tuinbouw B.V. is eveneens een familiebedrijf. De familie Groeneveld uit Boskoop is eigenaar van Grovo. Het bedrijf bestaat sinds 1967 en houdt zich bezig met opslagtanks voor de tuinbouw.

Beide familiebedrijven hebben dus een lange historie in het ondersteunen van de tuinbouw met de ketels en tanks. "Met deze participatie slaan we de handen verder ineen en bestendigen wij de goede relatie en steeds hechtere samenwerking van de afgelopen jaren."

BKC zal zelfstandig blijven opereren. Anderzijds zal het geen verrassing zijn dat de bedrijven elkaar sterk aan zullen vullen in de markt. De daarbij komende synergie zal ertoe bijdragen dat de beide bedrijven kunnen blijven focussen op kwaliteit en flexibiliteit ten aanzien van veranderingen in de markt om zo hun positie te continueren.   

Rob Boeters blijft de algemeen directeur bij BKC en geeft graag antwoord indien er vragen zijn omtrent deze aankondiging.

Voor meer informatie:
Boeters Ketel Constructie B.V.
www.boetersbkc.nl 
Mariëndijk 7  
2675 SV Honselersdijk
0174- 626 081

Rob Boeters
rob@boetersbkc.nl         
06- 531 312 49
                                                                                                         Grovo Tuinbouw B.V.
Zijde 41
2771 EK Boskoop
0172 21 50 40

Harold Groeneveld
info@grovo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven