Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bert Strikkers, Alumat Zeeman:

"Meer en grotere projecten kunnen alleen met intensief samenwerken worden voltooid"

In 2025 is de wereldbevolking naar verwachting gegroeid met 1 miljard mensen ten opzichte van 2017. Vooral in Azië en Afrika vindt groei plaats, onder meer door stijgende inkomens in Azië die de vraag naar gezonde en veilige voeding opstuwen. Tel daarbij de steeds extremere weersomstandigheden en op het wordt al snel duidelijk dat de glastuinbouwsector een belangrijke rol kan gaan spelen om aan de stijgende vraag naar bedekte teelt te voldoen. 

Het is duidelijk dat deze uitdaging te groot is voor één bedrijf, industrie of land. Samenwerking is de sleutel tot de oplossing. “Zeker voor Nederland is samenwerking van kassenbouw en de technische toeleveranciers van strategisch belang, omdat onze industrie enorm gefragmenteerd is”, aldus Bert Strikkers, directeur van Alumat Zeeman. “De projecten worden steeds groter en het worden er meer, vooral ver weg van Nederland. Dan moet je voldoende capaciteit op de mat kunnen brengen en dat kunnen we, zeker als we intensief met elkaar samenwerken.”

Om dit besef te onderstrepen bij het eigen bedrijf maar ook bij onze klanten en leveranciers, is speciaal voor de Fruit Logistica 2019 een korte film gemaakt.

Ook is op 7 februari door een aantal bedrijven uit de sector waaronder naast Alumat Zeeman ook Enza Zaden, Priva, Svensson, Van Dijk Heating, Cultilene, de GreenTech Amsterdam en Oerlemans Plastics een diner georganiseerd om een voedingsbodem te leggen voor (versterking van de) samenwerking. 

Voor meer informatie:
Alumat Zeeman
www.alumatzeeman.nl
b.strikkers@alumatzeeman.nl  

Publicatiedatum: