Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Intracare

"Het zuiverste irrigatiewater op Fruit Logistica"

Intra Hydrocare is ook in 2019 aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn. De waterspecialisten van Intracare delen daar hun expertise op het gebied van reiniging en ontsmetting van irrigatiewater en irrigatiesystemen. "Onder andere in de strijd tegen Crazy Roots (Agrobacterium) heeft Hydrocare een positieve bijdrage geleverd door te zorgen dat Agrobacterium is geëlimineerd in combinatie met een gezonde ontwikkeling van de wortels." 

Intra Hydrocare is zeer effectief in het verwijderen van biofilm en tegelijkertijd het afdoden van pathogenen in het water. Vervuilde watersystemen en wateropslagtanks vormen een grote infectiebron voor pathogene schimmels en bacteriën. Fusarium, pythium, phytophthora, meeldauw, botrytis, agrobacterium, pseudomonas, erwinia, clavibacter en vele ander ziekteverwekkers worden geëlimineerd door Intra Hydrocare. Daarnaast voorkomt Hydrocare verstoppingen in irrigatiesystemen zodat een uniforme watergift gewaarborgd blijft.

Intra Hydrocare kan uitstekend toegepast worden in duurzame teelten. Na reactie met vuil en micro-organismen blijven water en zuurstof over als residuen. Waterbehandeling met chloor kan leiden tot schadelijke residuen zoals chloraat en chloriet in groenten en fruit. Intra Hydrocare is juist zeer effectief als ontsmettingsmiddel voor water zonder dat het product schadelijke residuen achterlaat.

De toepassing van Hydrocare verhoogt het zuurstofgehalte in irrigatiewater met 10% tot 15%. Dit heeft volgens het bedrijf een gunstig effect op de ontwikkeling en groei van de wortels en verhoogd de weerstand van de plant. In de strijd tegen Crazy Roots (Agrobacterium) heeft Hydrocare een zeer positieve bijdrage geleverd door te zorgen dat Agrobacterium is geëlimineerd in combinatie met een gezonde ontwikkeling van de wortels.

Dit jaar is Intra Hydrocare vertegenwoordigd in het Holland Paviljoen van de Fruit Logistica, te vinden in hal 3.2, stand A-15.

Voor meer informatie:
Intracare
Voltaweg 4
5466 AZ Veghel
T +31 (0)413 354 105
F +31 (0)413 362 324
info@intracare.nl 
www.intracare.nl
www.intra-hydrocare.nl


 

Publicatiedatum: