Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Israël-seizoen gestart bij Valstar Holland

Nu het Holland-seizoen zo goed als afgelopen is, zal bij Valstar Holland de focus voor paprika’s komen te liggen op de import uit Israël. De afgelopen twee winterseizoenen is het volume bij Valstar behoorlijk toegenomen en voor dit jaar staat er wederom groei op het programma. De paprika’s zijn afkomstig van diverse leveranciers uit Israël, waarbij Arava Export Growers een centrale rol speelt.


Malou Even (Arava Export Growers) en Peter Veenman (Valstar Holland)

Arava is de grootste exporteur in Israel voor paprika, maar exporteert ook andere producten zoals citrus, granaatappels, sharonfruit, avocado, tomaten, pepers, aardappelen, steenfruit en druiven. Arava exporteert tevens biologische producten, verse kruiden en exoten. Kwaliteit en voedselveiligheid staan daarbij voorop. Arava heeft in Nederland gekozen voor een beperkt aantal trouwe partners, waarmee een deel van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Scandinavische markt met paprika's wordt bediend.
Voor meer informatie:
Peter Veenman
Valstar Holland
Tel: 0174-530801
p.veenman@valstar.nl
www.valstar.nl

 
Publicatiedatum: