Vitacress, een van de grootste telers in het Verenigd Koninkrijk en leverancier van verse kruiden en salades aan supermarkten, heeft twee nieuwe leden aangesteld voor het managementteam.

Mike Sheldon treedt toe als Managing Director van Vitacress Salads. Hiervoor was hij Managing Director van Medina Dairy. Daarvoor werkte Sheldon 22 jaar bij Dairy Crest, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder een leidinggevende rol bij inkoop, Managing Director van de thuisbezorgingsactiviteiten, Customer Direct en uiteindelijk als Managing Director, Dairies. Eerder in zijn carrière werkte Mike voor PepsiCo Foods als Brand Manager, Snacks.

Ashley Cooper is als Group Finance Director toegetreden tot het bedrijf. Cooper werkte 11 jaar bij Motorola Mobility, later als Global Director of Business Controls and Risk, verantwoordelijk voor wereldwijde compliance en het leveren van bedrijfstransformatieprojecten. Daarvoor werkte Ashley bij Covidien Healthcare UK en KPMG LLP.

De CEO van Vitacress, Toby Brinsmead: "We zijn verheugd Mike en Ashley te verwelkomen in de Vitacress-familie. Ze brengen allebei een schat aan ervaring mee en zullen een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van het bedrijf. "

Voor meer informatie:
Vitacress 
Tel: +44 1189 475956 
Email: vitacress@ceres-pr.co.uk