Met de feestdagen voor de deur komen er twee nieuwe producten op de markt: een gekleurde bloemkoolmix en een tapas tomatenmix. "Deze spelen mooi in op de trends van “shared-dining” en “instagrammable food”", aldus Staay Food Group die beide producten zijn in samenwerking met partners in Spanje heeft ontwikkeld.

Tomatolio: voor borrel en tapas
De tomatenmix bestaat uit rode en gele snoeptomaatjes, een flesje olijfolie en een zakje zout. Dit geheel is verpakt in transparant gesealde bakjes van 250 gram. Tomatolio is een product dat zich uitstekend laat combineren met getoaste plakjes brood als verantwoorde borrelsnack of tapasvariant.

Tricolor bloemkoolmix: kleurvariatie en minder geur
Nieuw in één 6 kg doos is een mix van oranje, groene en paarse bloemkool voor meer variatie in het schap én op tafel. De oranje en paarse variant hebben bovendien andere, wat meer crispy bite dan de groene en witte bloemkool. Om de kleurvariatie ook op tafel te behouden dient de paarse bloemkool wel gestoomd te worden of bereid te worden in de magnetron. Bij het koken lukt dit alleen nadat de bloemkool kort geblancheerd wordt en men deze weer laat afkoelen alvorens echt te gaan koken. Naast de variatie in kleur en de andere bite van deze bloemkoolmix, is er nog een groot voordeel. De gekleurde bloemkool ruikt aanmerkelijk minder tijdens het koken dat witte bloemkool.

Beide producten zijn in deze vorm in Nederland alleen bij Staay Food Group beschikbaar. Bij een succesvolle proefperiode kunnen de producten worden opgenomen in het vaste assortiment.

Voor meer informatie
Staay Foud Group
Nieuwland Parc 140
3351 LJ Papendrecht
marketing@staayfoodgroup.nl
www.staayfoodgroup.com