Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sterrenkok ging al vroeg competitie aan met grote telers

"Mijn tomaten moesten zoeter zijn dan die van hen"

Vlekken in zijn nek krijgt hij inmiddels niet meer. Tonny Berentsen (50), chef-kok van restaurant De Kromme Dissel in Heelsum, focust op zijn ‘theater van de smaak’ en herkent de Michelin-inspecteurs inmiddels wel. Smaak. Daar ging het hem als 8-jarige jongen al om. ,,Voor de tomaten, die ik kweekte, had ik een klein kasje gemaakt en ging ik de competitie aan met de grote kassen in de buurt. Mijn tomaten moesten zoeter zijn dan die van hen.‘’

Lees hier verder bij De Gelderlander. 

Publicatiedatum: